• 15.01.2019

Bilecik PTT Baş Müdürü Serhat Bozkurt ve beraberindeki heyet Odamız Yöneticilerine Nezaket ziyaretinde bulundu.

Bilecik PTT Baş Müdürü Serhat Bozkurt Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik’e yeni görevinde başarılar dileyerek  nezaket ziyareti çerçevesinde odamıza bir ziyarette bulundu.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılıklı fikir alışverişleri sonrasında ziyarete son verildi.

15.01.2019

• BİLECİK PTT BAŞ MÜDÜRÜ SERHAT BOZKURT BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.