Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ ANKARA ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

  • 17.10.2018
  • bozuyuktso

 Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir, Bilecik Milletvekillerimiz Sayın Selim Yağcı ile Sayın Yaşar Tüzün’ü ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Genel Müdürü Sayın Fahrettin Poyraz’ı ziyaret ettiler.

 

Ziyaretler sırasında, Bölgemiz ekonomisi sorunları ve çözüm önerileri hakkındaki görüşmelerde  karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

İlk olarak Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Sayın Fahrettin Poyraz ziyaret edildi. Ziyarette Tarıma dayalı Türkiye’nin her daim üreterek kazanacağı, firmalar adına alınan malın maliyet hesaplarının tekrar yapılarak düşük fiyatlardan  satışı yapılması ve banka kredileri dışında daha farklı enstrümanlar kullanılabildiği ifade edildi. Genel Müdür Poyraz  buna örnek kendi Genel Müdürlüklerinin hayata geçirdikleri finansal uygulamaların maliyetler üzerinde olumlu etkiler yarattığını belirtti.

 

Ziyaret sebebi ile memnuniyetini belirten Sayın Fahrettin Poyraz Oda Yöneticilerimize teşekkür etti.

 

Ziyaret TBMM Bilecik Milletvekili Sayın Selim Yağcı ziyareti ile devam etti.

 

Sayın Selim Yağcı ile görüşmeler sırasında Bilecik bölgesi yatırımlarının ciddi anlamda devam ettiği, Yenişehir Karayolunun en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Ayrıca Bozüyük Lojistik köy ile ilgili ikinci etap ihalesinin tamamlandığı ve çalışmalarına devam edeceği bilgisini verdi. Artan inşaat malzeme fiyatları sebebi ile işi alan firmaların zor durumda kalmaması sebebi ile tekrar ihale yapılacağını da belirten Sayın Vekilimiz,  Bilecik ve Bozüyük olarak ortak çalışmalar yapılması gereğine işaret etti. Sanayicilerimizin de desteği ile İlimizin iki Milletvekili, Bakan Yardımcısı ve içimizden çıkmış Bürokratların olması çok büyük önem arz etmekte İlimiz ve İlçelerimize gelecek hizmetler için birlik olmamız gerektiği vurgusunu yapan Sayın Selim Yağcı ziyaret sebebi ile teşekkürlerini iletti.

 

Program Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün ziyareti ile devam etti.

 

Sayın Yaşar Tüzün günümüz Türkiye Şartlarında ekonominin sanayici ile buluşup üreterek kazanan bir ülke olmasının her kesime faydası olacağının bilincinde ortak kurul toplantılarının yapıldığını her türlü girişim ve kazanım için hem Türkiye hem de İlimiz için  çalıştıklarını ifade etti. Seçimler öncesi Ekonomik durgunluğun önüne geçmek için yapılacak her türlü çalışma için hazır olduğunu belirten Sayın Yaşar Tüzün’e Oda Yöneticilerimiz teşekkür etti. Ziyaret sebebi ile memnuniyetini belirten Sayın Vekilimiz ile karşılıklı sohbet sonrasında ziyarete son verildi.

 

Ankara ziyaret programımız Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Halil Eldemir’i ziyaretle devam etti.

Sayın Bakan Yardımcımız Halil Eldemir Bölgemiz olarak önceki yıllarda Vekilliğim zamanında yaptığımız ve projesine başladığımız Şehir Hastanelerimiz için en hızlı şekilde yatırımlara devam edildiğini belirtti. Bilecik Şehir Hastanesi ve Bozüyük Yeni Devlet hastanesinin bölgemiz için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz dedi. Türkiye’nin Sağlık sektöründeki yatırımları çok büyük bu anlamda ülkemizin sağlık konusunda ciddi giderleri olmakta. Kanser hastalarının bakımı ve ilaçları çok maliyetli ama çok şükür ki devletimiz her alanda olduğu gibi bu alanda da üstesinden gelmektedir.Her şey milletimiz için her şey gelişen Türkiye için vizyonu ile hizmete devam etmekteyiz sözleriyle ifade etti.

 

Ziyarete Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Başkan Yardımcıları Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Bülbül, Kısmet Turan, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker,Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Koç, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Mete Ayaz, Fikret Karaçalı, İbrahim Ergin, Genel Sekreter Bedri Öztürk ve Oda Memuru Süleyman Kocaağa katıldılar.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

17.10.2018
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ ANKARA ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ ANKARA ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ ANKARA ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ ANKARA ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç