• 08.10.2018

Sayın Üyemiz,

T.C. Bozüyük Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 08.10.2018 tari ve E.2434 sayısı ile tarafımıza ilettiği yazıda, Bozüyük Muratdere Grubu İçme Suyu Tesisi için Dışı PE Kaplı İçi Solventsiz Epoksili Kaplı Düz Dikişli Çelik Boru Alım  İşi'ne ait ihale ilanı yazımız ekinde verilmiştir.

İhale 17 Ekim 2018 tarihinde Saat 14:00'da Bozüyük Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleşecektir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• BOZÜYÜK MURATDERE GRUBU İÇME SUYU TESİSİ İÇİN DIŞI PR KAPLI İÇİ SOLVENTSİZ EPOKSİLİ KAPLI DÜZ DİKİŞLİ BORU ALIM İŞİ İHALE İLANI