BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ 2018 CNR GIDA FUARINA KATILDI.

• 10.09.2018

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile CNR Gıda fuarına katılım sağladı.

05 Eylül – 09 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşen CNR fuar organizasyonuna 07.09.2018 Cuma günü Odamız Üyesi olan 21 katılımcı ile ziyaret etme imkanı bulduk.

Fuar kapsamında : süt ve süt ürünleri, et ürünleri , şekerleme , çikolata , dondurulmuş hazır gıda , konserve ürünler , gıda katkı ve yardımcı maddeleri , bitkisel ve unlu gıdalar olmak üzere yeni teknoloji paketleme sistemleride fuarda yer aldı.

Yine Fuarı ziyaret eden  Oda Üyelerimiz de sektöre ilişkin son yenilikleri ve uygulamaları yerinde görüp inceleme imkanı buldular.

Odamız adına Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

07.09.2018

• BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ 2018 CNR GIDA FUARINA KATILDI.