Haber Arşivi

BİLECİK KAMU ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) İL PLANLAMA VE GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

  • 24.07.2018
  • bozuyuktso

Bilecik Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı, Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu başkanlığında yapıldı.


Valilik toplantı salonunda gerçekleşen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Hediye İman, KÜSİ İl Temsilcisi Prof. Dr. Harun Mindivan ile kurul üyelerinin katıldığı toplantıda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Sanayici-akademisyen eşleştirmelerine ağırlık verilmesine karar verilen toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, şöyle konuştu:

"Ar-Ge ve tasarım merkezi kurma potansiyeli olan firmalar ziyaret edilerek, kamu destekleri hakkında bilgilendirilecek. İlde ara malı ithalatı bilgilerinin güncellenmesi ve malların üretilmesi amaçlı bilgilendirme ziyaretleri yapılacak. Yeni kurulan Teknopark'ın gelişimine ivedilikle katkı sağlanması adına, üniversite akademisyenlerine ve girişimcilere yönelik KOSGEB tarafından girişimcilik eğitimleri verilecek. Üniversite ve ilgili kurumların yönetimleri ile toplantılar yapılarak, sanayi sektöründeki ihtiyaçların çözümüne yönelik lisansüstü tezlerin yapılmasına yönelik çalışmalar yapılacak. Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) aracılığıyla proje yazma ve danışmanlık hizmetleri devam ettirilecek. Girişimci öğrencilere yönelik Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'ndan (BEBKA) alınacak destekle proje yazma eğitimlerinin başlatılması konusunda çalışmaların yapılacak."

24/07/2018

 

  • BİLECİK KAMU ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) İL PLANLAMA VE GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç