Haber Arşivi

CNR FOOD İSTANBUL 2018 FUARI

  • 06.08.2018
  • bozuyuktso

Sayın Üyemiz,

CNR Fuarcılık  tarafından hazırlanan ve Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF), KOSGEB ve T.C. Ekonomi Bakanlığı  tarafından desteklenen CNR Food İstanbul 2018 Fuarı, 05-08 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleştirilecektir.

 

            ITF İstanbul Fuarcılık A.Ş.  tarafından Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) iş birliği ile düzenlenen CNR Food İstanbul 2018 Fuarı, 4 gün süresince Çikolata, Şekerleme, Bisküvi, Zeytin ve Zeytinyağı Ürünleri, Bal, Pekmez, Reçel, Çay, Kahve Ürünleri, Yumurta, Süt ürünleri, Bakliyat, Baharat, Yöresel ürünler, Meyvesuyu ve Meyvesuyu Konsantre Ürünleri, Paketlenmiş ve Hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapacak. CNR Fuarcılık  bu yıl da, özellikle gıda ambalajı konusunda dünya ile rekabet edebilecek hale gelen ambalaj ve gıda işleme sektörünün yerli ve yabancı müşterilerle sağladığı iş birliklerine ev sahipliği yapacak.

 

            Yukarıda özellikleri belirtilen fuara Odamız organizasyonu ile, 07 Eylül 2018 Cuma günü ,günü birlik otobüs seferi ile ziyaret gerçekleştirilecek olup, Ulaşım ve fuar dönüşü yemek Odamızca karşılanacaktır.

 

Ziyaret ile ilgili olarak  firmanız adına katılacak kişi/lerin bilgilerinin aşağıda verildiği şekli ile en geç 03.09.2018 Pazartesi  günü mesai bitimine kadar 0 228 314 29 20 no’lu Odamız fax’ına a iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

 

Saygılarımızla.

  • CNR FOOD İSTANBUL 2018 FUARI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç