• 04.06.2018

Sayın Üyemiz,

T.C. Bozüyük Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 04.06.2018 tari ve E.1576 sayısı ile tararımıza ilettiği yazıda, Bilecik İli Bozüyük İlçesi Çaydere _Kapanalan - Kuyupınar Grup Köyyolu 4,5 Km PMT Temini, Serme ve Sıkıştırılması İşi'ne ait ihale ilanı yazımız ekinde verilmiştir.

İhale 13 Haziran 2018 tarihinde Saat 14:00'da Bozüyük Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleşecektir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• 561 (1.02 MB)
  • ÇAYDERE - KAPANALAN- KUYUPINAR GRUP KÖYYOLU PMT TEMİNİ, SERME VE SIKIŞTIRILMASI İŞİ İHALE İLANI