Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT “PARK CAM VE MİDAL KABLO A.Ş. İLE EKONOMİNİN DEVLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ.”

  • 30.05.2018
  • bozuyuktso

İSTANBUL SANAYİ ODASI 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU ARAŞTIRMASI AÇIKLANDI .

KONU HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNAN BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞU DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU.

“İstanbul Sanayi Odası'nın tüm ülke çapında yaptığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 araştırmasında ilçemizde faaliyet gösteren  Park Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Midal Kablo A.Ş.olmak üzere iki büyük firmamızın yer alması Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Her yıl İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde geçen yıl Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıtlı ağırlıklı olarak üretim faaliyeti ilçemizde bulunan On (10) firma yer alırken bu sayı 2017 yılında Onbir (11) firmaya yükselmiştir.

Bu yıl 2017 listesine odamız merkez üyeliği bulunan Midal Kablo ve Park Cam firmaları ile birlikte şubeleri bulunan Eti Gıda, C.P Standart Gıda, Esan Eczacıbaşı, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, Zorluteks Tekstil, Kipaş Kağıt, Vitra Karo, Bien Yapı Ürünleri ve Özdilek Ev Tekstil firmaları yer almıştır.

Bu gelişmenin bir tesadüf olmadığını özellikle belirtmek isterim Bozüyük  küçük bir ilçe olmasına rağmen bugüne kadar bünyesinde bulundurduğu ciddi sanayi kuruluşlarıyla ülke ekonomisine gerek ihracat gerekse de istihdam anlamında  uzun yıllardır ciddi katkılar sunmaya devam etmektedir.

Son dönemde Bozüyük Organize Sanayi Bölgemizde ve İlçemiz genelinde yaşanan canlılık ve yeni yatırımlar Kent ekonomisinin ve buna bağlı olarak önümüzdeki yıllarda daha fazla yeni yatırımcının bölgemize geleceğinin müjdesini vermektedir

Bu haliyle bakıldığında zaten sürekli dışarıdan göç alarak büyüyen bir ilçe olan Bozüyük bundan böyle yeni yatırımlar ile büyümesini ve ülke ekonomisine katkısını daha da arttırarak devam ettirecektir.

2019 yılı içerisinde tamamlanacak olan Bozüyük Lojistik Merkez Projemiz ile yeni yatırımcılarımıza halen sunulan büyük şehirlere ve ekonomilere yakın bir kavşak konumunda bulunmak ..,  hammaddeye ve pazara yakınlık, altyapısını tamamlamış  Organize Sanayi Bölgesi gibi avantajlarımızın yanı sıra yeni bir cazibe ve avantaj daha sunulmuş olacaktır.

Ülkemizin adeta ekonomik ve sanayi merkezi durumundaki İstanbul gibi bir şehre çok yakın konumda bulunan ilçemizi, yatırım yapmak amacıyla önümüzdeki günlerde sanayicilerimizin daha da çok tercih edeceklerine inanıyorum.

Bu vesile ile bugüne kadar üretimleri ve Ülke Ekonomisine sağladıkları Katma Değer ile üyemiz olmalarından gurur duyduğumuz firmalarımıza Park Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Midal Kablo A.Ş. nin de olmasından ayrı bir mutluluk ile duyuyoruz.

Bu vesile ile İstanbul ve İzmit gibi bölgelerde yer alan ve büyüme yeni yatırım vb. Konularda sıkıntı yaşayan yer arayan firmalarımızı da bir kez daha bölgemize davet ediyoruz. Tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız .

SAYGILARIMIZLA

30/05/2018/BOZÜYÜK

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

BUĞRA LEVENT

  • BOZÜYÜK TSO BAŞKANI  BUĞRA LEVENT “PARK CAM VE MİDAL KABLO A.Ş. İLE EKONOMİNİN DEVLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ.”
  • BOZÜYÜK TSO BAŞKANI  BUĞRA LEVENT “PARK CAM VE MİDAL KABLO A.Ş. İLE EKONOMİNİN DEVLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ.”

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç