Haber Arşivi

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ BUĞRA LEVENT TOBB İNŞAAT VE TAAHHÜT HİZMETLERİ KURULU BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GELDİ.

  • 25.05.2018
  • bozuyuktso

Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT “TOBB” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 26 Mayıs 2018 Cuma günü gerçekleşen İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu toplantısı ve seçimlerinde Kurul Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’in yeni dönemde  TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulunun Başkan Yardımcılığı görevine seçilmeleri sebebi ile yaptığı açıklamada Sektörün içinde bulunduklarını aynı zamanda da Bozüyük TSO üyelerinin de İnşaat ve Taahhüt Sektöründe yoğunlukla faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Buğra LEVENT geçtiğimiz dönemde Kurul Sözcülüğü görevini üstlenmişti. Bu dönemde ise böyle bir görev almış olması dolayısı ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kurul Başkan Yardımcılığı için  emeği geçen başta TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU olmak üzere Kurul Üyesi Oda Başkanlarına teveccühleri için teşekkür etti.

Bu anlamda Buğra LEVENT yeni dönemde görev yapacağı Kurul Temsilcileri ile birlikte İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu olarak sektör anlamında çekilen sıkıntıların çözümü ve yeni işbirlikleri ile yeni proje ve uygulamaların hayata geçirilmesi için ellerinden gelen tüm destek ve katkıyı hep birlikte sağlayacaklarını ifade etti.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

 

25.05.2018
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ  BUĞRA LEVENT  TOBB İNŞAAT VE TAAHHÜT HİZMETLERİ KURULU  BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GELDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç