Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ TOBB BAŞKANIMIZ SN. M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ.

  • 04.05.2018
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Ülkemiz için Bozüyük’ün Sanayi anlamında çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu bizler Ülke ekonomisinin direğiyiz çimentosuyuz üstünüze düşenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olduğunuzu iyi biliyorum dileyerek ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür etti.

 

Buğra Levent ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Biz Bozüyük olarak kurtuluşun beşiği topraklardan gelen sanayinin başkenti Bozüyük olarak, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Başkanı ziyaret ettik. Geçtiğimiz Nisan ayındaki seçimlerimizde 20 kişilik meclisimizi 22 kişi yaparak ve büyük çoğunluğu elde ederek, yönetimimizi oluşturduk. Başkanımızın önderliğinde inşallah TOBB’da her zaman vereceği komisyonlarda, komitelerde, kurullarda vereceği görevleri yerine getirerek, üzerimize düşen vazifeyi yapacağız. Türkiye’deki ekonominin en ileriye gidebilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bizler meclisimizde ve yöremizdeki iş dünyası olarak Başkanımızın Türkiye’nin ekonomisi, iş hayatı, işverenlerin, ticaret erbaplarının sorunlarının yukarıya iletilmesi anlamında ve dışarıya temsil anlamında bizlere öncülük etmesinden son derece memnunuz. Bu arada desteğimiz her zaman Rifat Başkanın her daim yanında. İnşallah önümüzdeki dönemde onun önderliğinde hep beraber ülke ekonomisinin, TOBB’un üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda nasıl çalışmalar yapılması gerekiyorsa, hepsinin içerisinde yer alacağız”.

 

Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Sayman Üye Kamil Poyraz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Murat Köftecioğlu ,Fahri Bülbül, Kısmet Turan, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Koç, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Fikret Karaçalı, İbrahim Ergin, Teoman Bozkurt,Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Muamelat Memuru Murat Gürkan katılım sağladı.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

                                                                       Saygılarımızla..,

  03.05.2018
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ TOBB BAŞKANIMIZ SN. M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ.
  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ TOBB BAŞKANIMIZ SN. M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ.
  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ TOBB BAŞKANIMIZ SN. M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç