Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ MİLLETVEKİLLERİMİZ ZİYARET ETTİ.

  • 04.05.2018
  • bozuyuktso

05 Nisan 2018 Perşembe günü gerçekleşen Odamız Organ seçimleri tamamlanması ile birlikte Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin belirlenmesinin ardından Yeni Meclis Üyelerimizin ziyaretleri devam ediyor.

TBMM Başkan Vekili Bilecik Milletvekili Sayın Yaşar Tüzün’ü makamında ziyaret eden Oda Yöneticilerimiz bir süre sohbet etti. Sayın Tüzün Oda Seçimlerinin hayırlı olması ve yeni dönem için Oda Yöneticilerine başarılar diledi.

Daha sonra Bilecik Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir’i ziyarete geçildi. Hayırlı olsun dileklerini ileten Sayın Vekilimiz tüm Yöneticilerimize başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Buğra Levent’in uzun zamandır yakından takip ettiği Lojistik Köy hakkında bilgiler verdi.

Ülkemizin ve bölgemizin İhracatı ve Sanayisi hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından ziyaret son buldu.

Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Sayman Üye Kamil Poyraz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Murat Köftecioğlu ,Fahri Bülbül, Kısmet Turan, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Koç, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Fikret Karaçalı, İbrahim Ergin, Teoman Bozkurt,Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Muamelat Memuru Murat Gürkan katılım sağladı.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

                                                                       Saygılarımızla..,

  03.05.2018
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ  MİLLETVEKİLLERİMİZ ZİYARET ETTİ.
  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ  MİLLETVEKİLLERİMİZ ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç