BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ PAYDAŞ ODALARIMIZ OLAN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI VE TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ.

• 18.04.2018

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Eskişehir Ticaret Odasını ziyaret etti.

Meclis Başkanı M. Doğan Tunç Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberindeki heyet ile Eskişehir Ticaret Odası Yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Eskişehir Ticaret Odası Yöneticileri ile Odamız Meclis Üyelerinin tanışması sonrasında bir süre sohbet edildi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası olarak bölgemize yön veren kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek, bölgemizin geleceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunmayı ve ortak projeler üretmeyi çok önemsediklerini kaydetti. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak projeler yapmaya hazır olduklarını dile getiren Başkan Metin Güler Oda olarak faaliyetlerinden bahsetti.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğre Levent Ortak Bölge Odaları ile ziyaretler ve çalışma toplantılarının bölgemiz için daha verimli olacağını belirtti. Gerçekleştirilen Yurt içi ve Yurtduşı Fuar Organizasyonlarında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak Organizasyonlar yapılabileceği Odamız Üyelerinin Eskişehir Ticaret Odası Organizasyonlarında da yer alabileceği görüşüldü.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

Daha sonra Eskişehir Ticaret Borsası’na geçildi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan Ticaret Borsası hakkında Oda Yöneticilerimize bilgiler verdi. Yapılan projeler ve planlanan projeler hakkında görüşüldü.

Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent ise yeni dönem görevlerinin hayırlı olması dileklerini iletti. Eskişehir Ticaret Borsası Fuaye alanı ve Seans Salonunun gezilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

17.04.2018

• BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ  PAYDAŞ ODALARIMIZ OLAN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI VE TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ.