Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR.

  • 18.04.2018
  • bozuyuktso

05 Nisan 2018 Perşembe günü gerçekleşen Odamız Organ seçimleri tamamlanması sonrasında Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin belirlenmesinin ardından Yeni Meclis Üyelerimizin ilk ziyaretleri gerçekleştirildi.

 

İlk olarak İlçemiz Kaymakamı Sayın Hasan Yaman’ı makamlarında ziyaret eden Yöneticilerimiz seçim gününün sükunetle geçmesinde emeklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Bozüyük Kaymakamı Sayın Hasan Yaman Meclis Üyelerinin yeni görevlerinin hayırlar getirmesini diledi ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son veridi.

Ardından Bilecik Valimiz Sayın Tahir Büyükakın’ı ziyarete geçildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bilecik Valisi Sayın Tahir Büyükakın Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerini ileterek  bir süre sohbet etti. Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise yeni Meclis Üyelerimiz ve Meslek Komitelerimiz hakkında bilgiler verdi. Daha sonrasında ziyarete son verildi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının da seçimlerini tamamlaması ile Paydaş Odamız Yöneticilerine de ziyarete giden Meclis Üyelerimiz yeni meslek guruplarında görev alan Yöneticiler ile tanışarak yeni dönemin hayırlı olması temennilerinde bulundular.

 

Ziyarete; Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Yönetim Kurulu Sayman Sayman Üye Kamil Poyraz, Yönetim Kurulu Üyeleri A. Murat Köftecioğlu, Fahri Bülbül Kısmet Turan , Meclis Başkan Yardımcıları Ali Aytaç, Fatih Koç Meclis Katip Üyesi İbrahim Bağ, Meclis Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Mete Ayaz, Ali Osman Türk, Fikret Karaçalı, İbrahim Ergin, Meclis Şeref Üyesi Mustafa Öztürk Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Muamelat Memuru Murat Gürkan  katılım sağladılar.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

                                                                       Saygılarımızla..,

  17.04.2018
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ  ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR.
  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ  ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR.
  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ  ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç