Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE ÖZEL NEFES KREDİSİ PROGRAMI DEVAM EDİYOR.

  • 13.04.2018
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Başkan Yardımcısı  Veli Çelik Yönetim Kurulu Üyeleri A.Murat Köftecioğlu, Kısmet Turan ve Fahri Bülbül Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odamız işbirliğinde Odamıza kayıtlı üyelerimize yönelik yürütülmekte olan Nefes Kredisi programı ile ilgili Banka Müdürleri ile bir araya geldi.

 

Yapılan görüşmeler sırasında Buğra Levent Odamız kaynaklarından 550.000 Liralık mevduat ayrıldığını bu mevduat karşılığında da 15 kat üzerinden 10.000.000 Liralık bir kredi havuzu oluşturulduğunu ayrıca Odalar Birliğinden de Kredi Garanti Fonu aracılığıyla gelen katkı ile birlikte bu havuzun 12.500.000 TL’ye ulaştığı ön bilgisini paylaştı.

 

Buğra Levent Oda katkısı ile 200 Üyemize, Odalar Birliğinden gelen katkı ile de 50 Üyemize olmak üzere toplamda 250 üyemizin üst limiti 50.000 TL  üzerinden kredi kullandırılabilir hale gelindiğini bildirdi.

 

Programa dahil olan Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası ve Denizbank’tan oluşan dört Banka Şube Müdürünün yaptığı açıklamalara göre şu ana kadar toplam 130 başvuru gerçekleştirildiği bu başvurular içerisinden şu ana kadar 56 firmanın kredi kullandırıldığı bilgisini verdiler.

 

Nefes kredisi programının halen devam ettiğini İfade eden Levent üyelerimizin adı geçen dört Bankaya başvurabileceğini bildirdi.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

                                                                       Saygılarımızla..,

  13.04.2018
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE ÖZEL NEFES KREDİSİ PROGRAMI DEVAM EDİYOR.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç