Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ YOİKK TOPLANTISINA KATILDI

  • 29.03.2018
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Ankara’da T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen (YOİKK) Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu tanıtım toplantısına katıldı.

 

Hisarcıklıoğlu, yatırım ortamının iyileştirilmesine ilişkin reform çalışmaları için tüm bakanların çok büyük gayret sarf ettiğini ifade ederek, "Türk özel sektörü olarak hepinizle gurur duyuyoruz. Şirketlerimizin, KOBİ'lerimizin ayağına pranga olan birçok konuyu bu reformlarla çözüme kavuşturuyorsunuz. Dünya ülkeleri 'bir tane yatırım ortamı reformunu nasıl yapacağız' diye düşünürken, hükümetimizin kararlı adımlarıyla biz 100 reformu birden hayata geçiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

 

Daha sonra Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ da bu yıl sonuna kadar vatandaş-devlet arasındaki her türlü işin e-devlet üzerinden yapılacağını belirterek, "Bürokrasiyle, bürokratla karşı karşıya gelmeden her işinizi yapabilirsiniz. Yani bürokrasi 'tuş' oluyor, tuşa basacaksınız işinizi yapacaksınız" dedi. 

 

 Yıldırım, yatırımla ilgili alınan kararların ve tedbirlerin tanıtımının yapılacağını söyledi.

 Yatırım Koordinasyon Kurulu'nun 2017-2018 yıllarını kapsayan reformlarının hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, paketin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde sekretarya görevini yürüten Ekonomi Bakanlığına ve Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'a, özel sektör temsilcilerine, TOBB'a, sivil toplum kuruluşlarına ve tüm katkısı bulunan kurumlara teşekkürlerini iletti.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

                                                                       Saygılarımızla..,

  28.03.2018
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  YOİKK TOPLANTISINA KATILDI
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  YOİKK TOPLANTISINA KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç