Haber Arşivi

BOZÜYÜK VERGİ DAİRESİ VERGİ HAFTASI SEBEBİ İLE ODAMIZ YÖNETİCİLERİNE ZİYARETTE BULUNDU.

  • 01.03.2018
  • bozuyuktso

Bozüyük Vergi Dairesi temsilcileri Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Odamız Yöneticilerine ziyarette bulundu.

Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar, Çetin Kandemir, Serap Çapa Madan ve Serdar Kurubaş’ın gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öksüz, Yönetim Kurulu Muhasip Üye Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Türk, Mete Ayaz ile Odamız Meclis Üyesi Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Mustafa Öztürk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk hazır bulundular.

 

Vergi Haftası etkinlikleri sebebi ile ziyarete gelen misafirlere hoş geldiniz  diyen Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT  bu etkinlikler ile ülke genelinde Vergi Bilinci ve Sorumluluğunun daha da arttığı bu anlamda Mükellefler ve İş Dünyası ile Vergi Dairesi arasında düzenli ve iyi ilişkilerin daha da arttığını ifade etti.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vergi Dairesi Müdürü Sayın; Ali İhsan KANAR ise Oda Yöneticileri ve odaya bağlı mükellefler ile daima iyi ilişkiler içerisinde olduklarını bu çerçevede Mükelleflerimizin Vergi Dairesi ile ilgili olabilecek her türlü işlem sorun ve sıkıntılarını kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hızla çözmeye ve yardımcı olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Karşılıklı sohbetin ardından günün anısına resim çekinilerek programa son verildi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

28.02.2018
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK VERGİ DAİRESİ VERGİ HAFTASI SEBEBİ İLE ODAMIZ YÖNETİCİLERİNE ZİYARETTE BULUNDU.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç