UNICERA SERAMİK BANYO MUTFAK FUARI CNR İSTANBUL

• 12.02.2018

Sayın Üyemiz...!

İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan  Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı,

27 ŞUBAT- 03 MART 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR- / İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

FUAR ADI                 : UNICERA  2018  Seramik Banyo Mutfak Fuarı

FUAR TARİHİ          : 27 Şubat  2018 - 03 Mart 2018

KAPSAMI                  : Seramik ve Seramik ürünleri, Banyo ve Mutfak Ürünleri

Yukarıda özellikleri belirtilen fuarlara Odamız organizasyonu  ile, 02 Mart 2018 Cuma günü  günü birlik otobüs seferi ile ziyaret gerçekleştirilecek olup, Ulaşım ve Yemek Odamızca karşılanacaktır.

Ziyaret ile ilgili olarak  firmanız adına katılacak kişi/lerin bilgilerinin aşağıda verildiği şekli ile en geç 16.02.2018 günü mesai bitimine kadar 0 228 314 29 20 no’lu Odamız fax’ına ve/veya sanayiodasi11@gmail.com adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• UNICERA SERAMİK BANYO MUTFAK FUARI CNR İSTANBUL