Haber Arşivi

TOBB ORGANİZASYONU İLE KATAR ZİYARETİ

  • 21.12.2017
  • bozuyuktso

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 15-17 Ocak 2018 tarihlerinde  Katar'a bir ziyaret programı gerçekleştirilecektir. Program kapsamında, Türk-Katar İş Forumu, altyapı, elektrikli cihazlar, sanayi plastik ürünleri, gıda ve tarım, lojistik, inşaat, bilgi teknolojileri (güvenlik sistemleri), makine ve teçhizat, cam ve züccaciye, tarım makineleri, bebek - yetişkin bezi, enerji hizmetleri, ilaç ve tıbbi cihazlar başta olmak üzere çeşitli sektörlerde Türk ve Katar firmaları arasında iş görüşmeleri ile Katar'da tesis ziyaretleri düzenlenecektir.

Programa katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, temek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, organizasyonu gerçekleştirmek üzere TOBB tarafından görevlendirilen Golden Bay Turizm Yatırımları A.Ş Yapı Kredi Bankası Rumelicaddesi Şubesi TR12 0006 7010 0000 0025 2595 55 numaralı Türk lirası hesabına, 3.000.00 (Üçbin) TL ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edilecektir.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin http:/katar.tobb.org.tradresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları, yüksek çözünürlüklü ve "jpeg" formatında bir fotoğraf, pasaportun renkli kısmı ve avans bedelinin ödendiğini gösteren dekontun da katar@tobb.org.tr adresine en ge. 10 Ocak 2018 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Kişi başı organizasyon giderleri, katılımcı sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, avans ödemesi yapmış olan firmalarımızın ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, yapılan ödemenin iadesinin yapılabilmesi için en geç 5 Ocak 2018 Cuma günü mesai saati bitimine kadar TOBB a yazılı olarak bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Ziyaret ile ilgili taslak program ayrıca duyurulacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

 


 

  • TOBB ORGANİZASYONU İLE KATAR ZİYARETİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç