Haber Arşivi

TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

  • 20.12.2017
  • bozuyuktso

Türkiye Vakıflar Bankası Yetkilileri Odamız Yöneticilerini ziyaret etti.

 

Ziyarete Bölge Müdürü Yunus AYTEN, Krediler Bölge Müdürü Yasin Uyan Vakıfbank Şube Müdürü Murat Uluşan ve Kobi Portföy Yöneticisi Ali Özçelik ile katıldılar.

 

Kendilerini Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Bakıcı, Hasan Öksüz, Veli Çelik, Ali Osman Türk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk karşıladı.

 

 Ziyaret sırasında.., Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bozüyük İlçemiz ve Odamızın yapısı hakkında katılımcılara kısa bilgi verdi.

 

Ardından karşılıklı olarak Bankaların Genel durumu, hizmetleri ve bu hizmetler içinde de ağırlıklı olarak Kredi Uygulamaları ve detayları ele alındı.

 

Bankalarımız tarafından uygulamaya alınabilecek Oda Üyelerimize yönelik yeni Kredi Programları ve Finansal hizmetlerin Odamız aracılığı ile her zaman üyelerimize toplantı ve benzeri etkinlikler ile duyurulabileceği özellikle ifade edildi.

 

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

18.12.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç