MURATDERE İLE İLGİLİ ÇED RAPORU HK

• 30.11.2017

Sayın Üyemiz,

T.C. Bilecik Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Odamız Başkanlığına iletilen 17.11.2017 tarih ve 97044239-220.01-E.4715 sayılı yazıda belirtilen Muratdere Madencilik San. ve Tic. A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan "Muratdere Bakır-Mobilen Madeni Açık Ocak Kapasite Artışı, Flotasyon Tesisi ve Atık Depolama Tesisi Projesi" ile ilgili olarak Bakanlık tarafından Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğ Madde-14 gereğince " Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumsuz" kararı verilmiş olup söz konusu yazı ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.