BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI AKREDİTASYON DENETLEMESİ GERÇEKLEŞTİ.

• 13.09.2017

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Oda ve Borsalar Akreditasyon Eğitim ve Denetimlerini tam not alarak Akredite Oda sertifikasını yenilemeye hak kazandı.

Bölgesinde Kalkınmanın öncüsü ve  örnek bir kurum olan Bozüyük TSO kalitesini ve hizmet anlayışını tekrar belgeleyerek 5 yıldızlı odalar arasında yer almaya devam etti.

Ulusal kıyaslama, belgelendirme ve uygunluk değerlendirme kuruluşu olan “Türk Loydu” denetmenlerinin Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirdiği denetlemesinde Türk Loydu denetçisi Kerim DİŞBUDAK Odamıza tam not verdi.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

13.09.2017

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  AKREDİTASYON DENETLEMESİ GERÇEKLEŞTİ.