Haber Arşivi

AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI FAALİYETLERLE KUTLANDI

  • 20.09.2017
  • bozuyuktso

Bilecik Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü öncülüğünde Belediye Kültür Sitesi bahçesinde kutlanan etkinliklere; Vali Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Ağır Ceza Reisi Kamil Kaya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Bilecik Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan ve birçok davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamada protokol üyeleri tarafından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı. Kutlamaların devamında halk oyunları gösterileri “Şed Kuşatma” canlandırılmasının ardından;
            Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının katılımcılara ve halka “Ahi Pilavı” ve helva ikramı ile program son buldu.

Değerli Üyelerimize..,

          Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

       Saygılarımızla..,

20.09.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI FAALİYETLERLE KUTLANDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç