BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI AÇILIŞI VE VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

• 10.08.2017

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası açılışı Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Hizmet Binasının Açılışının Vergi Rekortmenleri ve Şehrimize Değer Katanlar Ödül Töreni Programı için Grand Çalı Otele geçildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent burada açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Buğra Levent konuşmasında yoğun programı arasında kendilerini kırmayarak yeni hizmet binasının açılışına katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye teşekkür etti.

“Bugün çifte mutluluk yaşıyoruz. Az önce yeni oda hizmet binamızın açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de bölgemiz ekonomisine değer katan, üreten, satan, değer yaratan, istihdam eden değerli üyelerimiz, iş adamlarımız ve sanayicilerimiz ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Bakanım 1 Kasım 2016 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar birliği, Körfez iş birliği, ikinci iş ve yatırım formu vade programı sırasında şahsıma odamız açılış programına katılacağınız müjdesini iletmiştiniz. Bu anlamlı günümüzde çok kıymetli vakitlerinizi bizlere ayırdığınız için şahsım ve yönetim kurulum adına şükran ve teşekkürlerimi iletiyorum. 1994 yılında 300 kadar sanayici ve iş adamlarımızın girişimleriyle kurulan odamız yıllarca yerel belediyemize ait salonu 170 metre karelik ofisinde çok daha mütevazı şartlarda üyelerine hizmet veriyordu. Bugün ise yeni hizmet binamız ile çok şükür üyelerimize toplam 2000 metrekarelik bir alanda hizmet verebilir hale geldik. Böyle güzel bir eserin ortaya çıkmasında başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıkoğlu olmak üzere odamıza kuruluşundan bu yana hizmet etmiş tüm başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu söz aldı.

Hisarcıklıoğlu, “Parkcam Sanayi ile Midal Kabloyu tebrik ediyorum. İki tane firma çıkarmışız. Türkiye'nin en büyük 500 firmasının arasında bundan da gurur duyuyoruz. Burada çok güzel bir tablo var. Sabah Bilecik'te de ifade ettim. Bozüyük'te de ifade ediyorum, Valisi, Belediye Başkanı, Milletvekilleri farklı siyasi partilerden olsalar da oda, borsalar herkes birlikte. Birlikte hareket edildiği zaman sırtınız yere gelmez. İşte Bilecik'in ve Bozüyük'ün arkasında ki başarı hikâyesinde sizler varsınız. Esas teşekkürümüz bugün bizleri yalnız bırakmayarak bu sevinçli günümüzde bizlerin arasında olan camiamızın Bakanı Sayın Bülent Tükenkci'ye çok teşekkür ediyorum. Ankara'da olan bir kardeşiniz olarak söylüyorum bizzat şahidim müthiş çalışıp bizlerden yani sizlerden gelen her türlü sorunu nasıl çözerim diye bakıyor. Her meselemize sahip çıkıyor. Allah kendisinden razı olsun. Bozüyük ticaret ve sanayi adamlarıyla gurur duyuyorum. Biraz önce müthiş bir misyon işi Bozüyük'ümüze yakışır, Bozüyük'ümüze katma değer sağlayacak yeni hizmet binamızın açılışını sayın Bakanımızla birlikte yaptık. Bozüyük'ümüze, Bozüyük'teki tüccar ve sanayicilerimize hayırlı uğurlu olsun. Biz hep şunu söylüyorduk güçlü oda olmadan güçlü üye olmaz. Güçlü üye olmadan da bu ülke ekonomisi, zenginliği güçlü olmaz. Odan güçlü olacak ki özel sektörün güçlü olsun özel sektörün güçlü olsun ki ülkenin ekonomisi güçlü olsun. Bugün Allah'a çok şükür Bozüyük Ticaret Sanayi Odası bunu yaptı. Bakınız biraz önce Buğra kardeşimiz ifade etti burada; akredite odayım ben dedi. Akredite oda demek 5 yıldızlı oda demek. Beş yıldızlı oda ne demek?  Nasıl ki bir oteli uluslararası anlamda yıldızlama sistemi varsa dünyada da oda ve borsa sisteminin yıldızlaması var. İşte Bozüyük TSO tam beş yıldızlı oda” dedi.

Son olarak konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, uzun süredir talep edilen Gümrük Müdürlüğü ile ilgili müjdeyi verdi. Bakan Tüfenkci, İnşallah lojistik köy merkezi inşaatı tamamlandığında içinde de bir gümrük müdürlüğü de olacağını söyledi.

Konuşmaların ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ödül töreni gerçekleştirildi. Devamında günün anısına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na çeşitli hediyeler verildi.

Resimler için aşağıdaki linki tıklayınız.

08.08.2017

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI AÇILIŞI VE  VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.