Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ DOÇ.DR. TAHİR BÜYÜKAKIN I ZİYARET ETTİ.

  • 13.07.2017
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve TSO Meclis Üyeleri İlimize yeni atanan Bilecik Valisi Doç. Dr. Tahir Büyükakın' ı ziyaret etti.

Vali Büyükakın, Valilik Makamında, Bozüyük TSO Yöneticilerini kabulünde, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Ziyarete katılanlar ile Tek tek tanıştıktan sonra Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent İlçemiz ekonomisi ve Odamız adına takibini yaptıkları Lojistik Köy, Gümrük Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölgesi hakkında kısa bilgiler verdi.

 

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın Bozüyük’e ayrı önem verdiğini önümüzdeki günlerde Haftalık çalışma programının bir gününü düzenli olarak Bozüyük İlçemize ayıracağını belirttiler.

 

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’in günün anısına Sayın Valimize Plaket takdim etmesiyle ziyaret son buldu.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

13.07.2017

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ DOÇ.DR. TAHİR BÜYÜKAKIN I ZİYARET ETTİ.
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ DOÇ.DR. TAHİR BÜYÜKAKIN I ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç