BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI.

• 28.06.2017

Bozüyük ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programına; AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar TÜZÜN, Kaymakam Hasan YAMAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman CAN,Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Doğan TUNÇ, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Bozüyük TSO Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Protokol üyelerinin program katılanlarla tek tek bayramlaştığı programın sonunda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Hasan YAMAN “ Duygularımızın çok yoğun yaşandığı bir bayram Mübarek ramazan ayında küslüklerin ortadan kalktığı, büyüklerimize saygı küçüklerimize sevgi kazandırdığımız bu bayramın ülkemize İslam dünyasına birlik, beraberlik, bereket ve  sevgi getirmesini temenni ediyorum. Bayramda görev yapanlarımız var. Doğu ve sınır dışı görev yapanlarımızın da bayramlarını kutluyorum. Bu bayram büyüklerimizin yanında hatırlamamız gereken şehitlerimizin aileleri, yakınları ve gazilerimizi de burada saygıyla sevgiyle anıyorum. Hepinizin bayramı mübarek olsun” dedi. Belediye Düğün Salonu’ndaki bayramlaşma programı Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan ikramların ardından dua edilmesiyle sona erdi.

25.06.2017

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI.