BOZÜYÜK TSO MALİ KURULUŞLAR MOBİLYA VE EV EŞYASI GRUP TOPLANTILARI YAPILDI SÜRÜCÜ KURSU ARAÇLARINA ÖTV İNDİRİMİ İSTİYORUZ

• 18.05.2017

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Oda Hizmet Binasında geniş katılımlı Meslek Grupları Toplantıları Devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kereste ve Yapı Malzemeleri ile İnşaat Gruplarının toplantılarının ardından  bu sefer de .., Bozüyük TSO ya kayıtlı 5 ve 8. No’lu Meslek Grupları olan Mali Kuruluşlar Banka Sigorta Otel ve Lokanta işletmecileri ile yine Mobilya ve Ev Eşyası Meslek Grubu Üyeleri bir araya geldiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Bozüyük TSO Yeni Oda Hizmet Binası Konferans Salonunda gerçekleşen Meslek Gruplarının temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşen toplantıda yaptığı açılış konuşmasında Oda genel durumu, kuruluş yapısı , çalışma şekli , 2016 yılı ikinci yarısından bugüne kadar genel Oda çalışma ve faaliyetlerini detaylı olarak katılımcılara aktardı.

LEVENT’in sunumundan sonra katılımcılar karşılıklı olarak faaliyet dalları ile ilgili konularda yaşadıkları sıkıntılar görüş ve önerilerini paylaştılar.

Ziraat Bankası Şube Md. Sn: Ünsal YALMAN Toplantı için teşekkürlerini iletirken bu ve benzeri toplantıların iş hayatının ve ekonominin canlanmasına faydası olacağını meslek mensuplarının birbirlerini tanıma imkanlarının daha da artacağını ve böylesi güzel bir hizmet binasının kazandırılmış olması sebebi ile tüm emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler..,

Bozüyük SRC Eğitim Merkezi Firma Temsilcisi Erdinç GESGE  Toplantının yapıldığı Konferans salonu ve Yeni Oda Hizmet binasının diğer birimlerinin önümüzdeki günlerde böylesi toplantılar için kullanıma açılmasının eğitim danışmanlık ve devlet teşvikleri konularında bilgilendirme toplantılarının yapılmasını talep etti.,,

Bozüyük Eğitim Öğretim Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti Firma Temsilcisi Mümin GÜN ise Sürücü Kurslarında Eğitim için sahada kullanılan Binek Otomobiller için de normal Ticari otomobillere Uygulanan Özel Tüketim Vergisi Muafiyetinin Uygulamasını ve yine özel olarak Modifiye edilen bu Kurs araçlarının Fenni Muayene Periyotlarının ve Fenni Muayene Ücretlerinin düzenlenmesi yönündeki taleplerini ilettiler..

Gelen görüş ve önerileri dikkatle dinleyen Başkan Buğra LEVENT bu taleplerin özellikle takipçisi  olacaklarını ifade etti.., LEVENT Adı geçen taleplerin özellikle üzerinde duracağını ve takip edeceğini belirten Buğra LEVENT bu talepleri bölge ve Odalar ile de paylaşıp daha geniş bir kamuoyu yaratarak çözüm üretmenin daha akıllıca olacağını söyledi.

Toplantı katılımcıların yeni oda hizmet binamızın katlarını ve çalışma alanlarını Ziyaretleri ile son buldu.

Değerli üyelerimize ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur

18.05.2017

• BOZÜYÜK TSO  MALİ KURULUŞLAR MOBİLYA VE EV EŞYASI  GRUP TOPLANTILARI YAPILDI  SÜRÜCÜ KURSU ARAÇLARINA ÖTV İNDİRİMİ İSTİYORUZ