Haber Arşivi

TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ HAKAN ÜLKEN ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

  • 10.05.2017
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Hakan Ülken odamızı ziyaret ettiler.

İlçemiz ve bölgemiz ekonomisi, üyelerimizin ve odamızın sorunları görüş ve çözüm önerileri ve karşılıklı istişarelerde bulunmak amacıyla odamız meclis salonunda gerçekleşen ziyarete ..,

Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldılar.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent  yaptığı konuşmasında kısa başlıklar halinde ;

Bozüyük TSO kuruluşu işleyiş yapısı

       Oda işlemleri

Tek noktadan hizmet verilmeye başlanması

Oda ISO 9001 ve TOBB Akreditasyon kalite programları

Yeni oda hizmet binamızın detayları ve açılış programı

İlçemizin genel durumu ve ekonomik yapısı

Girişimcilik eğitimlerimiz..,

Mesleki yeterlilik programlarımız

Fuar organizasyonlarımız

Dış ticaret, kapasite , ekspertiz  işlemlerinin takibi vb. 

İstihdam seferberliği gibi konularda bilgiler verdi.

Buğra Levent ayrıca; Bölgemiz adına dönem dönem yaşadığımız sıkıntı ve problemlerimizi arz dosyaları halinde , ilgili Bakanlıklara, Sayın Başkanımıza ve üst düzeyde diğer yöneticilerimize takdim ediyoruz.

Bu bağlamda bölgemizde şu an  ciddi manada yaşanan derhal bitirilmesini arzu ettiğimiz bir lojistik merkez projemiz var.

Bu lojistik merkez projemizi bir an önce hayata geçirebilirsek

Bölgede üretim yapan firmalarımız hammadde ve mamul ürünlerinin lojistik hareketliliklerini  çok daha ucuz maliyetler ile sağlamış olacağız aynı zamanda bölgemiz cazibesini arttırmış olacağız dedi..,

 

Levent son olarak da TOBB tarafından  İl Odalarına verilen K belgeleri sigortacılık vb. İşlemlerin Odamızca da yapılabilmesi yönündeki taleplerimizi de aktardı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn:Hakan Ülken yaptığı değerlendirmelerinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının küçük bir  İlçe Odası  olmasına rağmen büyük sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yaptığını belirtti.

Ülken ; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiasında Bozüyük TSO’nun  ayrı bir yeri olduğunu bu anlamda da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başta olmak üzere Odamıza çok samimi bir bakışı olduğunu ifade ettiler.

Bu vesile ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Ülken..,

Ramazan ayı sonrasında Gümrük Bakanımız ve Kültür Bakanımız ile birlikte Rifat beyin ilk fırsatında bu güzel odanın açılışını hep birlikte yapma temennisinde bulundular.

Karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin sonunda günün anısına odamız tarafından plaket takdimi ile toplantı sona erdi.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,  


10.05.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ  HAKAN ÜLKEN ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç