Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO GIDA GRUBU ÜYELERİ İLE GENİŞ KATILIMLI MESLEK GRUPLARI TOPLANTILARINA BAŞLADI.

  • 12.05.2017
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Oda Hizmet Binasında Oda Üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent bu konuda yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“.., Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Yeni Hizmet Binamızı 3 Ekim 2016 tarihi itibariyle tamamlamış ve binamızda hizmet vermeye başlamış bulunuyoruz.

O tarihten bu zamana oda hizmet binamızın eksiklerini tamamladık şu andan itibaren de Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hem Oda hizmet binamızın genel bir tanıtımını yapmak hem de 9 ayrı Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimize faaliyet kollarına göre ayrı ayrı organizasyonlarla odamıza davet ederek bu Meslek gruplarımızın yaşadıkları sorun sıkıntı ve meslek adına önerilerini almak istiyoruz.

Bu amaç ile 1 No’lu meslek Grubumuz olan Gıda Grubu Meslek Komitesine ve bu Komite adına kayıtlı olan bütün Üyelerimize yaptığımız çağrı ile ilk geniş katılımlı meslek grup toplantımızı Gıda Grubu Üyelerimiz ile gerçekleştirdik.

Oda Meclis Başkanımız ve Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Gıda Grubu Üyelerimizin yoğun ilgi gösterdikleri bu toplantımızda kısaca Oda Faaliyetlerimizi Genel durumumuzu  Oda Hizmet Binamızın Genel tanıtımını gerçekleştirdik.

Meslek Grupları geniş katılımlı tanıtım ve istişare toplantılarımıza önümüzdeki günlerde diğer gruplarımız ile de devam edeceğiz…, “ dedi.  

Bozüyük TSO Gıda Meslek Grubu Üyeleri geniş katılımlı tanıtım ve İstişare toplantısında  Gıda Toptan ve Perakende Ticareti Üyelerinin faaliyet konuları ile ilgili dile getirdikleri Ekmek Üretimi,  Perakende Ticaretin şartları, Zincir Marka Mağazaların Faaliyetleri, Rekabet Şartları, Hijyen Koşulları ve Fiyat Tarifeleri gibi konularda yaşadıkları sorun sıkıntı ve ortak çözüm noktasında dile getirilen öneriler ele alındı.

 

Toplantı yeni Oda hizmet binamızın katları ve çalışma alanlarının ziyareti ile son buldu. Değerli Üyelerimize ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

          Saygılarımızla..,

 

12.05.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO  GIDA GRUBU ÜYELERİ İLE  GENİŞ KATILIMLI MESLEK GRUPLARI TOPLANTILARINA BAŞLADI.
  • BOZÜYÜK TSO  GIDA GRUBU ÜYELERİ İLE  GENİŞ KATILIMLI MESLEK GRUPLARI TOPLANTILARINA BAŞLADI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç