KATMA DEĞER VERGİSİ KANUNU GÖRÜŞ VE ÖNERİLER HK

• 18.04.2017

Sayın Üyemiz..,

“TOBB” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen 06.04.2017 tarih ve 5837 sayılı Katma Değer Vergisi Kanunu konulu yazıda.., “Yürürlükte bulunan Katma Değer Vergisi Kanunu ile ilgili olarak TOBB tarafından bir çalışma yapılması ve bu çalışmada elde edilecek sonuçların Maliye Bakanlığı ve Vergi Konseyine iletileceği” belirtilmektedir.

Yukarıda belirtilen Katma Değer Vergisi Kanunu ile ilgili çalışmada kullanılmak üzere yaşanan sorunlar görüş öneri ve değerlendirmelerinizin 27 Nisan 2017 Perşembe günü saat 17:00’ a kadar Odamız 0 228 314 29 20 nolu faks a veya sanayiodasi11@gmail.com adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize önemle sunulur.

Saygılarımızla.

18.04.2017