BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ ŞEHİR MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ

• 18.04.2017

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bozüyük Şehir Müzesini ziyaret etti.

Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile birlikte Oda Yöneticilerimizden oluşan heyet Nisan ayı olağan Meclis Toplantısı sonrasında Bozüyük Şehir Müzesini ziyaret ederek Bozüyük tarihi ile ilgili detaylı bilgiler aldı.

Belediye Meclis Üyesi Veysel Kılıç Oda Yöneticilerimize Müze ve çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Oda Yöneticilerimiz de tarihimize sahip çıktığımızın göstergesi olan bu güzel çalışmalarda tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Program günün anısına toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

18.04.2017

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ ŞEHİR MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ