Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT ESENDERE GÜMRÜK KAPISI AÇILIŞINA KATILIM SAĞLADI.

  • 07.04.2017
  • bozuyuktso

TOBB’un öncülüğünde, Gümrük Ticaret İşletmeleri (GTİ) AŞ tarafından modernize edilen Esendere Gümrük Kapısı Başbakan Binali Yıldırım ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törenle açıldı.

 

 Hisarcıklıoğlu, bu kapının Anadolu’nun İran’a ve Orta Asya’ya açılan kapısı olduğunu belirterek, “Hakkâri zenginleşecek, Türkiye zenginleşecek. İran da zenginleşecek. Yani hep birlikte kazanacağız. Biz TOBB olarak hep bu vizyonla hareket ettik” diye konuştu.​ 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in de katıldığı açılış programında ; Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın da yer aldı. 

 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu konuşmasında, başta Hakkari olmak üzere, bu bölgeyi küresel ticarete açacak, refah ve zenginliğe ulaşmasını sağlayacak, çok önemli bir adım attıklarına vurgu yaparken, özellikle bu kritik dönemde, böyle bir yatırımın hayata geçmiş olmasının büyük anlam içerdiğini söyledi.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,

 


07.04.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT ESENDERE GÜMRÜK KAPISI AÇILIŞINA KATILIM SAĞLADI.
  • BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT ESENDERE GÜMRÜK KAPISI AÇILIŞINA KATILIM SAĞLADI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç