İNSAN KAYNAKLARI VE ORGANİZASYON EĞİTİMİ İLE SOSYAL GÜVENLİK YASASI EĞİTİMİ HK

• 03.04.2017

Sayın Üyemiz…/ İlgili…,

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Gelecek için Kayda Değer (GEKAD) Projesi kapsamında   Yönetim, İnsan Kaynakları ve Organizasyon Eğitimi    ile   Sosyal Güvenlik Yasası Eğitimi   konulu 2 adet kurumsallaşma eğitimi düzenlenecektir.

Söz konusu eğitimler 5 Nisan 2017 Çarşamba günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Eğitime katılmak isteyen ilgililerin akoken@btso.org.tr adresinden ilgili eğitime kayıt yaptırmaları talep edilmektedir.

Eğitimlere ilişkin davetiyeler ek te verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• İNSAN KAYNAKLARI VE ORGANİZASYON EĞİTİMİ İLE SOSYAL GÜVENLİK YASASI EĞİTİMİ HK