Haber Arşivi

GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ İŞLEMLERİ VE OSB YER TAHSİSİ HK

  • 21.03.2017
  • bozuyuktso

Değerli Üyemiz!

 Bozüyük Lojistik Merkez ile eş zamanlı olarak Odamızca açılması talep edilen Gümrük Müdürlüğü için İthalat ve İhracat faaliyetleri ve Lojistik hareketliliği olan üyelerimizin bu işlemlerini bölgemizden yapmaları veya bu konuda görüş bildirmeleri bizim için önem arz etmektedir. Bozüyük Gümrük Müdürlüğü açılması ile birlikte dış ticaret işlemlerini Bozüyük üzerinden yürütmeyi kabul edecek firmaların yoğunluğu ile işlem kapasitelerinin yüksekliği de bizim için ayrıca önem taşımaktadır.

Yine, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde daha çok küçük sanayi parselleri oluşturulmasına ilişkin Valilik nezdindeki taleplerimiz olumlu karşılanmış olup bu konuda metrekaresi 64.00 TL üzerinden 3000 ve 8000 metrekare arası küçük sanayi parsellerinin oluşturulabileceği bilgisini almış bulunuyoruz.

Yukarıda ifade edilen iki konu için firma görüşlerinizin ekte verilen dosyadaki tablolarda belirtilerek acilen Odamız 0 228 314 29 20 numaralı faksına veya sanayiodasi11@gmail.com adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla

 

  • GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ İŞLEMLERİ VE OSB YER TAHSİSİ HK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç