TÜRKİYE-MACARİSTAN TİCARETİ GÖRÜŞ TALEBİ HK.

• 22.02.2017

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 15.02.2017 tarih 2825 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda Türkiye-Macaristan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 5. dönem toplantısı'nın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Faruk Özlü ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Sn. Peter Szijjarto eşbaşkanlığında 2-3 Mart 2017 tarihinde Ankara'da yapılmasının öngörüldüğü belirtilmektedir.

Anılan toplantıda gündeme getirilmesini istediğiniz görüş ve önerilerinizi en geç 24 Şubat 2017 tarihine kadar irem.ahi@tobb.org.tr , Faks 312-2182209 iletilmesi rica olunur.

Söz konusu yazı ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

• TÜRKİYE-MACARİSTAN TİCARETİ GÖRÜŞ TALEBİ HK.