Haber Arşivi

BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’IN DA KATILDIĞI BOZÜYÜK TSO MECLİS VE MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 30.01.2017
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2017 yılı Ocak ayı Meclis ve Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı yapıldı.

 

Düzenlenen toplantıya Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Bozüyük Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Bozüyük TSO Başkanı ve yöneticileri katıldı.

 

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Meclis toplantısında Yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulunan ve TSO yöneticileri ile tanışan Valimiz Elban, Bozüyük ilçesinin hem nüfus bakımından hem ekonomik hem de sanayi potansiyeli açısından Bilecik'in önemli ilçelerinden birisi olduğunu vurguladı.

 

Ardından Odamız yeni Hizmet Binasını gezen Valimiz daha sonra Grand Çalı Otelde gerçekleşen Müşterek Meslek Komiteleri toplantısına katıldı.

 

Valimiz Elban, daha sonra TSO tarafından düzenlenen ''Müşterek meslek komiteleri'' toplantısında yaptığı konuşmada, Bilecik ve bölge ekonomisine katkıda bulunan, yön veren ve elini taşın altına koymuş sanayicilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: 

 

''Bozüyük ilçemizi benzer şehirlerle kıyasladığımızda gösterge anlamında bir çok şehirden ileridedir. Bu kadar potansiyelin olmasına rağmen bulunduğu yeri kabullenemiyoruz. İstihdam ve gelişmişlik açısından ciddi sıkıntı yok. Ama bu kadar potansiyele, imkana, üretim kapasitesine sahipken, bunların ne kadarından şehir olarak yararlanıyoruz, çok fazla yararlandığımızı söyleyemiyoruz. Mevcut potansiyeli ve üretilen tüm değerleri daha fazla şehre yansıması ve katkı sağlaması için o alanda çalışma yapılması gerekiyor. Ortak aklı çıkarıp, strateji ortaya koymalıyız. Avantajlı ve güçlü olduğumuz yönleri daha fazla güçlü kılmak, zayıf olduğumuz yönleri de takviye etmemiz gerekiyor. İl valisi olarak insanların nerede ve neye ihtiyacı varsa o ihtiyaçtan daha fazla ne yapabilirimin çabası içerisindeyim. Hep birlikte çalışarak, belli süre içerisinde belli mesafeler alacağımıza inanıyorum.'' Dedi.

 

Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent ve Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç'un, odanın faaliyetleri hakkında bilgi vermesinin ardından Valimiz Elban, sanayicilerin taleplerini dinledi.

 

Toplantıda konuşan Buğra LEVENT; “İlçemiz bir sanayi kenti, irili ufaklı birçok sanayi kuruluşuna ev sahipliği yapıyoruz. Bizler her ne kadar sanayi kenti olsak da kuruluş ve kurtuluşa ev sahipliği yapmış olan bir coğrafyada yaşıyoruz. Sayın Valimizin Metristepe konusunda vermiş olduğu müjdeler, turizmin canlanması konusunda vermiş olduğu müjdeler bizler için çok anlamlı. Ticaret ve kalkınmamıza ciddi anlamda bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Müşterek Meslek Komiteleri toplantısında Bilecik ve ilçelerinin taşıdığı kültürel öneme değinen Bilecik Valisi Süleyman ELBAN’da konuşmasında; “Bilecik’in turizmi konusunda; Söğüt Ertuğrulgazi, Bozüyük İnönü ve Metristepe Şehitlikleri, Bilecik Şeyh Edebali Türbesi bir bütün olarak değerlendirilmeli. Birçok yerde bulunduğum temaslarda ülkenin dört bir yanından Bilecik ve ilçelerine yönelik turizm turları yapmaları konusunda davetlerimizi gerçekleştirdik” dedi. Sanayi, seramik sektörü, Bozüyük’te ki mevcut organize sanayi bölgeleri ve daha birçok konuda görüşmelerin yapıldığı toplantının sonunda, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT başta Bilecik Valisi Süleyman ELBAN olmak üzere katılım gösteren tüm konuklara teşekkür etti.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

30.01.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’IN DA KATILDIĞI BOZÜYÜK TSO MECLİS VE MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’IN DA KATILDIĞI BOZÜYÜK TSO MECLİS VE MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’IN DA KATILDIĞI BOZÜYÜK TSO MECLİS VE MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç