Haber Arşivi

MARMARA VE TRAKYA BÖLGE TOPLANTISI TOBB DA GERÇEKLEŞTİ.

  • 22.12.2016
  • bozuyuktso

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve katılımıyla gerçekleştirilen Marmara ve Trakya Bölge Toplantısı’nda Bölge Oda ve Borsalarının Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterleri bir araya geldi.​

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk’ün de katıldığı TOBB İkiz Kuleler’deki toplantıda oda ve borsaların gündemindeki konular istişare edilirken, faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  

 

Oda ve borsaların üyeleri için çok şey yaptığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “İş dünyası, yani üyeleriniz bunlardan haberdar olmalı. Oda ve borsaların üyeleri için neler yaptığı daha net anlaşılsın. Bunları mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmalı ve anlatmalıyız. Özellikle sosyal medya, yazılı ve görsel medya aracılığıyla oda ve borsaların sunduğu imkânlar tüm üyelere anlatılmalı" dedi. 

Toplantıda, başvuruları başlayan KOBİ Nefes Kredisi hakkında bilgi verilirken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi.  

Yönetim Kurulu Başkanımız görüşmelerde söz alarak “Nefes Kredisi” programına ilişkin olarak bizzat TOBB başkanı ve katılımcılara hitaben şu önerinin görüşülmesini talep etti.

 

Başkan Buğra LEVENT’ten “NEFES KREDİSİ” için dikkat çeken öneri.

 

Buğra Levent “Nefes Kredisi” ile ilgili olarak TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ na .., “Türkiye'de çok olumlu geri dönüşler alınan ve Sayın Cumhurbaşkanımızın finansal İnovasyon olarak nitelendirdiği Nefes Kredisi programı çerçevesindeki halen devam eden  kredi programı için bütçesi yeterli olmayan Oda ve Borsalar kendi yöneticileri ve oda üyelerinden borç almak suretiyle oluşturacakları havuzdan faydalanıp bu biriken rakamı belirlenen banka şubelerinde vadeli mevduat hesabında değerlendirmeye alıp böylelikle Kredi hacmi genişletme imkanına sahip olabilecekler mi şeklindeki sorusunu iletti.

Hisarcıklıoğlu tarafından da yeni bir finansal inovatif çözüm olarak ele alınabilecek bu görüş çok olumlu karşılanmış, bu önerinin Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir an önce TOBB dan yazılı olarak talep edilmesi ve Bakanlıktan alınacak görüş doğrultusunda bir çalışma yapılabileceği ifade edildi.

 

Yapılan görüşmelerde ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi’ne  (MEYBEM) ilişkin sunumlar yapıldı.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

21.12.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • MARMARA VE TRAKYA BÖLGE TOPLANTISI TOBB DA GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç