Haber Arşivi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

  • 22.12.2016
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yeni oda hizmet binasında hizmet vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda yeni hizmet binasına taşınan Bozüyük Ticaret ve Sanayi odasına eşzamanlı olarak ilçemiz siyasi parti başkanları sivil toplum kuruluşları ve üyelerimizden de hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Bu ziyaretler çerçevesinde Geçtiğimiz günlerde AK Parti ilçe başkanı ve beraberindeki heyet odamız yöneticilerini Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantı salonumuzda ziyaret ettiler.

Hayırlı olsun ziyareti şeklinde gerçekleşen görüşmelerde odanın ilçemize bölgemize ve camiamıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuldu.

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam İlçe Başkanı Mesut Çetin ve beraberindeki heyete karşılık Odamızı temsilen toplantıya Meclis Başkanı M. Doğan Tunç Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Oda Yöneticilerimiz katıldılar.

Ziyaret sırasında ilçemizin bölgemizin ve üyelerimizin ortak sorun ve problemleri üzerinde karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Bu çerçevede ilçemizin tanıtımı turizme açılması başta Metristepe olmak üzere tarihsel sosyal kültürel ve doğal varlıklarının tespit edilerek daha etkin bir şekilde tanıtımına ilişkin ortak çalışmaların yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Bu çerçevede yeni hizmet binamızda bundan sonra üyelerimiz ve bölgemiz ekonomisine daha etkin ve faydalı hizmetler yapılmasını temennisiyle toplantı sona erdi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

20.12.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.
  • AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç