Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI KAYMAKAM HASAN YAMAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

  • 22.12.2016
  • bozuyuktso

İlçemiz Kaymakamlığı’na  yeni atanan  Hasan YAMAN’ı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası  Yöneticileri makamında ziyaret etti.

 

Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve beraberindeki heyet,  Kaymakam Hasan YAMAN ile tek tek tanıştıktan sonra Kaymakam YAMAN kısaca Mesleki geçmişinden bahsetti ve Bozüyük İlçesi Kaymakamı olarak göreve başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Görüşmeler sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT İlçemiz Bozüyük’ün Genel durumu Ticari ve Sanayi yapısı ile Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi hakkında da kısa bilgiler verdi.

 

Bozüyük Şehrinin Coğrafi açıdan çok önemli bir yerde olduğunu belirten Buğra LEVENT  sürekli büyümekte olan bir Sanayi bölgesinin çevremize zarar vermeden en iyi şekilde gelişmesini ve bunun için çalıştıklarını belirtti.

 

Bozüyük İlçemiz için neler yapılabileceği Organize Sanayi Bölgemizin mevcut durumu, Nitelikli eleman istihdam ihtiyaçları, İlçemizde bir Fakülte açılması, İlçemizin Turizm ve Metristepe gibi Tarihsel değerlerinin daha etkin tanıtılabilmesi  konularının karşılıklı olarak ele alınmasının ardından Kaymakam YAMAN yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti ve görüşmeye son verildi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

20.12.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI KAYMAKAM HASAN YAMAN’I  MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç