Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO VE MEYBEŞ A.Ş. İŞBİRLİĞİNDE MESLEKİ YETERLİLİK BELGELENDİRME SINAVLARI DEVAM EDİYOR.

  • 19.12.2016
  • bozuyuktso

Oda Üyelerimiz ve çalışanlarını yakından ilgilendiren Mesleki Yeterlilik Belgeleri ve bu konuda Bozüyük TSO’nun yaptığı çalışmalar ile ilgili Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT açıklamalarda bulundu. LEVENT açıklamalarında aşağıdaki konulara yer verdi.  

 

“…Mesleki Yeterlilik Belgelendirme çalışmaları uzunca bir süredir iş dünyasının gündemini oluşturuyor. Bu konuda TOBB önderliğinde kurulan MEYBEM A.Ş. ve Bozüyük TSO Organizasyonunda yasal mevzuatı uygulamak ve başta üyelerimizin  çalışanları olmak üzere bölgemizdeki meslek sahiplerinin mesleklerinin belgelendirilmesi için Teorik, Pratik ve Mülakat aşamalarından oluşan belgelendirme programına devam etmekteyiz.

 

Odamız üyelerinin cezai işlemlere maruz kalmasına neden olabilecek bu düzenlemeye uygun çalışabilmeleri amacıyla Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası belgelendirme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Sınav programları 16 Aralık - 18 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenmeye başladı. 16 Aralık 2016 Cuma günü  Betonarme Demirci ve Ahşap Kalıpçı sınavlarının ilk ayağı olan Teorik ve Mülakat sınavları yapıldı. 17-18 Aralık tarihlerinde ise Pratik Uygulama sınavları gerçekleştirildi. Yapılan uygulamalı sınavlarda MEYBEM A.Ş. eğiticileri tarafından sınava girenlerin birebir uygulama becerileri ve proje okuma yetenekleri test edildi.

 

Yukarıda verilen meslek dallarına ilave olarak Odamız Üyelerinden gelen talepler doğrultusunda önümüzdeki günlerde Duvarcı.., Sıvacı..,Metal Saç İşlemeci..,Isı Yalıtımcı gibi daha farklı meslek dallarında da  Belgelendirme çalışmalarımızın devam edeceği müjdesini tüm  üyelerimiz ve meslek mensupları ile paylaşmak isterim.

 

Saygılarımızla..,

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.


17.12.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO VE MEYBEŞ A.Ş. İŞBİRLİĞİNDE MESLEKİ YETERLİLİK BELGELENDİRME SINAVLARI DEVAM EDİYOR.
  • BOZÜYÜK TSO VE MEYBEŞ A.Ş. İŞBİRLİĞİNDE MESLEKİ YETERLİLİK BELGELENDİRME SINAVLARI DEVAM EDİYOR.
  • BOZÜYÜK TSO VE MEYBEŞ A.Ş. İŞBİRLİĞİNDE MESLEKİ YETERLİLİK BELGELENDİRME SINAVLARI DEVAM EDİYOR.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç