BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE VAKIFBANK’TAN KOBİ KREDİSİ PROGRAMI

• 29.11.2016

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Vakıfbank Bozüyük Şubesi arasında Bozüyük TSO ya kayıtlı Kobi niteliğinde üyeleri kapsayacak şekilde kredi tahsis edilmesine ve kullandırılmasına ilişkin özel oranlar üzerinden görüşmeler yapıldı.

Odamız hizmet binasında gerçekleşen görüşme Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Vakıfbank Bozüyük Şube Müdürü Barış Kelif, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Vakıfbank Kobi Portföy Yöneticisi Ali Özçelik arasında gerçekleşti.

Yapılan görüşmelerde Odamıza kayıtlı KOBİ Niteliğindeki İşletmelere %0.98 oranları ile ve farklı vade seçenekleri ile 100.000 TL kredi kullanımı sağlanabileceği bildirilmiştir.

Detay bilgi almak isteyen üyelerimiz  Vakıfbank Bozüyük Şubesi ile iletişime geçebilirler.

Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.

•  BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE  VAKIFBANK’TAN KOBİ KREDİSİ PROGRAMI