Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 4. BÖLGE MÜCİTLER SERGİSİNE KATILDI.

  • 30.11.2016
  • bozuyuktso
İlk olarak  İlçemizde düzenlenen  ve  daha sonra Bilecik İlini kapsayan ve üçüncüsü  15 Mart 2016 tarihinde, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde gerçekleştirilen   MUCİTLER SERGİSİ 30 Kasım 2016 Çarşamba günü Kütahya    Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 'nde  yapıldı.

Ülkemizde inovasyon bilincinin oluşması ve yaygınlaşmasına katkı sağlanması, bölgemizdeki inovasyon ve Ar-Ge faaliyetlerinin özendirilmesi, patent ve faydalı model sahibi kişi ve işletmelere ürün ve projelerini tanıtma fırsatı verilmesi amacıyla  düzenlenen 4. Bölge Mucitler Sergisine tanıtım standı ile  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT , Oda Meclis Üyemiz Osman TEKELİ ve Odamız Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldı. Etkinliğin, sonraki yıllarda da devam ettirilmesi, Afyonkarahisar ve Uşak illerinde de gerçekleştirilmesi planlanmakta ve  bu vesile ile tüm bölge illeri tarafından sahiplenilmesi hedeflenmektedir.
 
Kütahya Valisi Sayın Ahmet Hamdi NAYİR ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nafi GÜRAL standımıza ziyaret etmişler ve kendilerine Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT plaket takdiminde bulunmuştur.
 
Saygılarımızla..
 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 4. BÖLGE MÜCİTLER SERGİSİNE KATILDI.
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 4. BÖLGE MÜCİTLER SERGİSİNE KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç