TACİKİSTAN İLE İKİLİ İLİŞKİLERDE KARŞILAŞILAN SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HK.

• 29.11.2016

Sn: Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 25.11.2016 tarih ve 22537 sayısı ile tarafımıza ilettiği yazıda,

Türkiye Tacikistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 9. Dönem Toplantısı'nın 07-09 Aralık 2016 tarihinde Başbakan Yardımcısı Sayın Tuğrul Türkeş ve Tacikistan Ekonomi Kalkınma  Bakanı Sayın Nematullo Hikmatullozoda eş başkanlığında Tacikistan'ın başkenti Duşenbe'de gerçekleştrilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Söz konusu toplantıda kullanılmak üzere, Birliğimizden, Tacikistan ile ikili ilişkilerde karşılaşılan sorun ve çözüm önerileri ile kaydedilen güncel gelişmeleri içeren bilgi talep edilmektedir.

Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla

• TACİKİSTAN İLE İKİLİ İLİŞKİLERDE KARŞILAŞILAN SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HK.