Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK BELGELENDİRME SINAVLARINA DEVAM EDİYOR.

  • 22.11.2016
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ilçemizde çalışan inşaat ustalarına Ahşap Kalıpçı, Betonarme Demircisi, Duvarcı, Sıvacı Isı Yalıtımcı ve Betoncu mesleklerinde yeterlilik sınavları düzenlemektedir.

Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent yıl içerisinde 85 ustanın belgelendirmesini gerçekleştirdiklerini belirtti. 2017 yılı sonuna kadar sınav ücretlerinin işsizlik sigortası fonundan karşılanacağını söyleyen başkan Levent Odamız üyelerinin cezai işlemlere maruz kalmasına neden olabilecek bu düzenlemeye uygun çalışabilmeleri amacıyla Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası belgelendirme çalışmaları altyapısını hazırladığını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayınlanan tebliğ gereği inşaat ve sanayi sektöründe çalışan her işçinin Mesleki Yeterlilik Belgesi alması zorunlu hale getirilmiştir. Belgesi olmayan her bir çalışana geçmişe dönük her ay için 500.00 TL idari para cezası uygulanacaktır.

Belge başvurusu için Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’na müracaat edebilirsiniz.

 

Saygılarımızla..,

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

         

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK BELGELENDİRME SINAVLARINA DEVAM EDİYOR.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç