Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI 7. YÖRESEL ÜRÜNLER YÖREX FUARINA KATILIM SAĞLADI.

  • 26.10.2016
  • bozuyuktso

TOBB desteğinde Antalya Ticaret Borsası (ATB) organizasyonunda düzenlenen, YÖREX Antalya EXPO Center'da açıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfekçi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılım sağladığı fuara Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’de katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yıl 7'ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nın (YÖREX) giderek büyüdüğünü belirterek, "İlk başladığımızda 10-15 il vardı, geçen yıl 66 ile ulaştık, bu sene 70 oldu. Hedefimiz 81 ilin tamamı. Çünkü YÖREX bir Türkiye projesi. Anadolu'nun ruhu, kimliği ve tüm renkleri burada toplanıyor." dedi.

Açılış töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dün ATSO otoparkında meydana gelen patlama nedeniyle oda çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

YÖREX’e her sene muhakkak geldiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, her yıl fuarın daha da büyüdüğünü söyledi. Hisarcıklıoğlu, "İlk başladığımızda 10-15 il vardı, geçen yıl 66 ile ulaştık, bu sene 70 oldu. Hedefimiz 81 ilin tamamı. Çünkü YÖREX bir Türkiye projesi. Anadolu'nun ruhu, kimliği ve tüm renkleri burada toplanıyor." diye konuştu.

Fuarda Türkiye'nin dört bir tarafının birlik ve kardeşlik içinde yan yana yer aldığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, fuara katkı koyan herkese teşekkür etti, böyle bir başarı hikayesi yazdıkları için oda ve borsa başkanlarıyla iftihar ettiğini söyledi.

 

Değerli Üyelerimize..,

           Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

           Saygılarımızla..,

26.10.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI 7. YÖRESEL ÜRÜNLER YÖREX FUARINA KATILIM SAĞLADI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç