Haber Arşivi

İMALAT GRUBU MESLEK KOMİTE BAŞKANI NURCAN ÖZÇAKIR İŞ KADINLARI PLATFORMUNDA BİLECİK’İ TEMSİL ETTİ.

  • 19.10.2016
  • bozuyuktso

İzmir Ticaret Odası (İTO)  Türkiye'nin Üreten Kadınlarını, İzmir'de buluşturdu. Türkiye'nin her ilinden 81 kadın, İzmir'de İş Kadınları Konseyi tarafından başlatılan "81 İl'de 81 Topuk" projesi kapsamında, her  ilden gelerek fuarda stand açtı.  Programa Bilecik’ten ise Nurcan özçakır katıldı. 

     İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda yapılan iş kadınları platformunun açılış töreninde; İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, kadın girişimci üyelere her türlü desteği vereceklerini söyledi. İTO İzmir İşkadınları Konseyi Başkanı Asuman Nardalı  konuşmasında;  81 İl'de 81 Topuk Projesi ile Türkiye'deki  iş kadınlarına ulaşarak, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçbirliği, iş birlikteliği yaratmayı amaçladıklarını belirterek, Fuar Alanı'nda ülkenin heryerindeki  iş kadınlarına ulaştıklarını ve bu kadınların birbiri ile ticaret yapmasını sağladıklarını anlattı. Asuman Nardalı önümüzdeki yıl dünya iş kadınlarını da projeye katacaklarını ifade etti. 

     İzmir İş Kadınları Konseyi tarafından  ''81 il'de 81 Topuk Sesi'' Projesi ile İzmir'de düzenlenen İş Kadınları Platformuna, Bilecik ilinden iş kadını Nurcan Özçakır davet edildi. İzmir Kültürpark Fuar Alanında her iş kadını stand açarak kendi ürünlerinin tanıtımını yaptı. Bilecik iş kadını olarak fuara katılan Nurcan Özçakır açtığı standta yaptığı üç işi tanıttı. Standları tek tek gezen İzmir Ticaret Oda Başkanı Ekrem Demirtaş ile İş Kadınları Konseyi Başkanı Asuman Nardalı'nın da bulunduğu heyet tarafından, Özçakır'ın birkaç iş birden yaparak başarılı bir iş kadını olduğu takdirle karşılandı.

     İzmir'de Fuara katılan Özçakır; öncelikle Bozüyük sanayide makina imalatçısı olarak devam ettiği SAKASAN LTD.ŞTİ. firması ile katıldı, ayrıca bir yıldır İstanbul'da  Enerji sistemleri üzerine yaptığı işlerinin de tanıtımını yaptı, bu iş için İstanbul'da ofis açan Özçakır; Led aydınlatma dönüşümü ile enerji tasarrufu, ısı pompası ile ısıtma soğutma, güneş panelleri ile enerji üretimi, yatırım finansmanı ve çözümleri konuları üzerine yaptığı işleri tanıttı, ayrıca merkezi Ankara'da bulunan Sosyal Güvenlik ve Çalışma Danışmanlığı firmasının uzman kadrosunda 5 yıldır çalışan Özçakır, SGK ve iş yasaları konusunda Bilecik Adliyesi Asliye Hukuk'da 3 yıldır yeminli bilirkişilik yapıyor. Bilecik/Bozüyük'deki Sakasan - İmalat işleri, İstanbul'daki Luka - Enerji Sistemleri, Ankara'daki Reform Danışmanlık - Sosyal Güvenlik çalışma yasaları danışmanlığı, konularında yaptığı üç iş ile İzmir'de fuara katılan iş kadını Nurcan Özçakır, Bilecik'i en iyi şekilde temsil etti.

     TOBB Bilecik Kadın Girişimci Kurulunda yönetim kurulu üyesi ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası imalat grubu meslek komite başkanı olan Özçakır, başarılı bir iş kadını olmanın yanısıra birçok STK'larda aldığı aktif görevleri ile kadının her platformda başarılı olabileceğini gösteriyor.

 

KAYNAK: www.haber11.net

 

Değerli Üyelerimize..,  Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

18.10.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • İMALAT GRUBU MESLEK KOMİTE BAŞKANI  NURCAN ÖZÇAKIR İŞ KADINLARI PLATFORMUNDA BİLECİK’İ TEMSİL ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç