Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK TSO YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

  • 12.10.2016
  • bozuyuktso

Bozüyük TSO Yöneticileri Bilecik TSO Yöneticilerini makamlarında ziyaret ettiler.

Bozüyük Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan BAKICI, Yönetim Kurulu Muhasip Üye Veli ÇELİK, Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK , Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanlarını makamlarında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


Ziyarette Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ , Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Meclis Başkan Yardımcısı Turan Ağda, Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Karaçayır, Meclis Üyesi, Yüksel Gökçedağ, Genel Sekreter Vekili Nahit Menteşe hazır bulundu.

Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarının ve Oda Yöneticilerinin katıldıkları toplantıda Bilecik il geneli ve bölge ekonomisi genel olarak ele alınıp değerlendirildi. Bu anlamda ilimizin ve bölgemizin ekonomik sosyal ve kültürel anlamda gelişimine katkıda bulunacak ortak çalışma ve projelerin hayata geçirilmesi gerektiği bu konuda da her iki odanın işbirliği içinde hareket edip birlikte projeler geliştirmeleri konuları görüşüldü.

Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü; Ayhan TOZAN, Şube Müdürü Cemal YİĞİT’inde bulundukları toplantı sırasında esnasında ayrıca iki oda ve Çalışma ve İş Kurumu arasında birlikte yürütülecek istihdam programları üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Toplantı Bilecik TSO ev sahipliğinde verilen öğle yemeğinin ardından bu tip birliktelik ve ziyaretlerin önümüzdeki günlerde daha da arttırılarak geliştirilmesi temennisi ile sona erdi.

Değerli Üyelerimize..,  Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

           Saygılarımızla..,

 

12.10.2016 

BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK TSO YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç