Haber Arşivi

TOBB VE ODA BORSA CAMİASI BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

  • 05.08.2016
  • bozuyuktso

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğündeki oda ve borsa başkanları, Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyaret ederek istişarede bulundu. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in de katıldığı ziyarette Hisarcıklıoğlu, “Ülkemizin tüccar, sanayici ve üreticileri olarak, daha güçlü bir ekonomi için, hiçbir kesintiye uğramadan yola devam etmek azmindeyiz” diye konuştu.​

 

Başbakanlık’ta düzenlenen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Yıldırım’a, reel sektörün güçlenmesi ve rekabet gücünün artması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eti. İstişareye verilen önemin iş dünyasının şevkini artırdığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Şimdi sizin liderliğinizde, hükümetimizin, ekonomiye odaklanıp, büyüme ve reform alanında yeni bir sıçrama başlatacağına inanıyoruz. Bu çerçevede üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız” dedi.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

04.08.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • TOBB VE ODA BORSA CAMİASI  BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç