BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. İBRAHİM TAŞ’I ZİYARET ETTİ.

• 28.04.2016

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taş’ı makamında ziyaret etti.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Veli Çelik, Meclis Üyesi Osman Tekeli ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk’ün gerçekleştirdikleri ziyaret ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof.Dr. İbrahim Taş’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine ziyaretleri sebebi ile teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sırasında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi mevcut durumu çalışmaları ve yeni projeler konularında görüşmeler yapıldı.

Öğrencilere daha fazla Sosyal alanlar yaratılması ve Üniversite alanında da bu tesis ve imkanların geliştirilmesi konuları üzerinde duruldu.

Yine Bozüyük’te mevcut Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Meslek Yüksek Okulu binasının mevcut durumu ihtiyaçları ve yeni eğitim alanlarınının oluşturulması konularında karşılıklı görüşmeler yapıldı.

Ziyaret günün anısına Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’in Rektör Prof. Dr. İsmail TAŞ a Odamız Plaketinin takdimi ile son buldu.

27.04.2016

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. İBRAHİM TAŞ’I ZİYARET ETTİ.