Haber Arşivi

BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SAYIN FİKRİ IŞIK’A ODAMIZ ARZ DOSYASINI SUNDUK.

  • 31.03.2016
  • bozuyuktso

Bilim Sanayi ve Teknoloji  Bakanı Sayın Fikri Işık Bilecik ziyareti kapsamında ilçemiz Bozüyük şehrini de ziyaret etti.

 

İlk olarak Türk Demirdöküm fabrikasını ziyaret eden Sayın Bakanı Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Bozüyük Belediye Başkan Vekili M. Doğan Tunç, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Türk Demirdöküm Fabrika Direktörü Gürhan Çoban ve protokol mensupları karşıladı.

 

Fabrika ziyaretinin ardından Bilecik’e geçildi. Şeyh Edebali Türbesinde karşılanan Bakan Işık burada dua ettikten sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte Yöresel çadırlarda sohbet etti.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık’a İlçemiz ve Bölgemiz Ekonomisi Tacir ve Sanayicilerimizin taleplerini içeren Odamız Arz Dosyasını takdim etti. Bakan Işık dosyamızı inceledikten sonra Başkan Levent ile istişarede bulundu. Detaylı bir şekilde taleplerimizi aktaran Buğra Levent, Bakanımızdan konular hakkında takip sözü aldı.

 

Ardından Bilecik Valiliği, Bilecik Belediyesi ziyaretleri sonunda Bilecik Polisevinde Sanayici ve İşadamları ile yemek programına geçildi.

Sanayici ve İşadamlarının sorunlarını dinleyen Bakan Işık, soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda sorunlara en kısa sürede çözüm üretecekleri sözünü verdi.

 

Karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık’a ziyaretlerinin anısına Bozüyük’ün simgesi olan Metristepe plaketi sunması ile program son buldu.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

30.03.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SAYIN FİKRİ IŞIK’A ODAMIZ ARZ DOSYASINI SUNDUK.
  • BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SAYIN FİKRİ IŞIK’A ODAMIZ ARZ DOSYASINI SUNDUK.
  • BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SAYIN FİKRİ IŞIK’A ODAMIZ ARZ DOSYASINI SUNDUK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç