Haber Arşivi

ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI MÜSTEŞARI FATİH DÖNMEZ’İN BİLECİK ZİYARETİ

  • 28.03.2016
  • bozuyuktso

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı, hem şehrimiz Gölpazarlı Fatih Dönmez ilimize gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

Temaslarına önce Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i makamlarında ziyaret ederek başlayan Müsteşar Dönmez,  ardından Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret etti ve burada Cuma namazı kıldı. Daha sonra Kent Ormanında protokol ile yemek yiyen Müsteşar Fatih Dönmez, daha sonra Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde ilimizin önde gelen sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelerek ilimiz ve ülkemizin enerji piyasasına ilişkin gelişmeleri anlattı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in de katılım sağladığı toplantıda sektöre ilişkin yeni projeler, proje uygunluklarının takibi ve onayı gibi konular da ele alınarak sektörde yaşanan sorun ve çözüm önerileri görüşüldü.

Sayın Müsteşar Fatih Dönmez ise sorunların çözüme kavuşturulması konusunda hızlı bir çalışma yapılacağı sözünü verdi.

Programın son bulması ile Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Bozüyük’ün simgesi olan Metristepe plaketini Sayın Müsteşar Fatih Dönmez’e sunarak teşekkür etti.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

25.03.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI MÜSTEŞARI FATİH DÖNMEZ’İN BİLECİK ZİYARETİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç